Necati Okay, Uzunoluk Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Uzunoluk Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2023 16:00
Necati Okay, Uzunoluk Caddesi Esnafıyla Bir Araya Geldi

Başkan Okay, deprem sonrası yürütülen çalışmaları detaylı bir şekilde anlattı ve iletilen sorunların çözümü için adımlar atacaklarını vurguladı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Uzunoluk Caddesi'ndeki esnaflarla bir araya geldi. Esnafın karşılaştığı zorlukları dinleyen Başkan Okay, çözüm önerilerini paylaştı.

Başkan, şehrin deprem sonrasındaki zorlu sürecine dikkat çekerek, birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Okay, devletin büyük çaplı yardımlarını ve desteklerini anlatarak, milletin de sabırlı olup toparlanma çabalarını desteklemesi gerektiğini belirtti.

Esnafıyla gerçekleştirdiği sohbette, "Büyük felaketin ardından hızla harekete geçerek gece gündüz demeden çalışıyoruz. Değişimler ve etkileri titizlikle değerlendirip çözüm yolları üretiyoruz. Devletimiz hızla konut ve iş yeri inşasına başlayarak destek oldu. Geçici barınma alanları ve çarşılar da hem esnafımıza hem de vatandaşlarımıza rahat nefes aldırdı. Olası eksikliklerin giderilmesi için de aynı özveriyle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

img-1437.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.