Kahramanmaraş Elbistan’da Kalıcı Konutların Yarısında Süreç Başladı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi ziyaretine ilişkin görüşlerini paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, deprem sonrası iyileşme sürecine odaklandıklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2023 16:06
Kahramanmaraş Elbistan’da Kalıcı Konutların Yarısında Süreç Başladı

Devlet ve millet arasında yüksek düzeyde bir işbirliği ile bu süreci yönettiklerini ifade eden Güngör, çadırlardan konteynerlere geçişin hızlı bir şekilde gerçekleştiğini ve kalıcı konutların inşasının hızla ilerlediğini vurguladı.

Şehre toplamda 82 bin kalıcı konut ve 30 binden fazla köy evi inşa edileceğini belirten Güngör, bu projelerin büyük bir kısmının başladığını söyledi.

Elbistan'da da kalıcı konutların yakın bir zamanda tamamlanacağını ve hak sahiplerine teslim edileceğini belirterek, bu süreci hızlandıran herkese teşekkür etti.

elbistan-15.jpg

Elbistan'ı ziyaret eden Başkan Güngör, "Büyükşehir Belediyesi olarak Elbistan'da 200 Milyon TL'lik bir bütçeyle yol yenileme çalışmalarını başlattık.

Ayrıca Elbistan'ın içme suyu altyapısını da modernize ediyoruz.

Şu ana kadar 320 kilometrelik çalışmanın 50 kilometresini tamamladık.

Elbistan'ı daha güçlü bir şehir haline getirerek, Kahramanmaraş'ı da daha güçlü bir il yapmak için çabalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum