Kahramanmaraş'ın Turizm Cenneti Ulaşılabilir Oluyor: Modernizasyonun Yeni Adı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Bulutoğlu - Menzelet grup yolundaki asfalt çalışmalarını tamamlayarak ulaşımı kolaylaştırıyor. Turizm bölgelerine ve mahallelere erişim artacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Kasım 2023 15:21

Büyükşehir Belediyesi, Bulutoğlu - Menzelet grup yolunda başladığı sıcak asfalt çalışmalarını tamamlamak üzere.

Kahramanmaraş'ın ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımlarını artırarak devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, turizm bölgelerini daha erişilebilir hale getirmek için de yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

kahramanmarasta-yepyeni-bir-yol-bulutoglu-menzelet-asfalti.jpg

Onikişubat ilçesine bağlı Bulutoğlu Mahallesi’nden, şehrin gözde turizm tesislerinden Ali Kayası Cam Teras ve Menzelet Mesire Alanı’na ulaşımı sağlayan grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları hızla ilerliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen 20 kilometrelik çalışmaların kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor. Bu tamamlanma ile birlikte turizm tesislerinin yanı sıra Bulutoğlu ve Kürtül mahallelerinin de ulaşımı önemli ölçüde iyileştirilecek. Yürütülen bu çalışmalar, bölge halkı için son derece hayati bir öneme sahiptir. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi'ne bu önemli hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunuyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Etiketler :
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.