Kahramanmaraş'ın Kalbinde Değişim Rüzgarları: Ana Caddeler Revize Ediliyor!

Kahramanmaraş'ın kalbinde büyük değişim! Trabzon, Hükümet Caddeleri ve Azerbaycan Bulvarı yenileniyor. Şehir merkezi, modern ve güvenli ulaşım için ayağa kalkıyor!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2023 19:55

Trabzon Caddesi, Hükümet Caddesi, Azerbaycan Bulvarı ve Zübeyde Hanım Bulvarı, Kahramanmaraş'ın kalbinde yeniden doğuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat depremlerinin şehir merkezinde bıraktığı tahribatı onarmak için büyük bir adım atıyor. Yıkım çalışmalarının tamamlandığı Trabzon ve Hükümet Caddeleri ile Azerbaycan ve Zübeyde Hanım Bulvarları şimdi yeniden hayat buluyor.

Kahramanmaraş'ın yeni vizyonunu yansıtan bu projede, refüjlerde başlayan yenileme çalışmaları, asfalt ve yaya yolu düzenlemeleriyle devam edecek. Şehrin ana arterlerinden olan Trabzon Caddesi, Hükümet Caddesi, Azerbaycan Bulvarı ve Zübeyde Hanım Bulvarı, yaklaşık 5 kilometrelik bir alanda, refüjlerden yaya yollarına ve asfalt kaplamalarına kadar tamamen yenilenecek.

modern-kahramanmaras-trabzon-ve-hukumet-caddeleri-yenileniyor.jpg

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, afet sonrası üstyapı çalışmalarının büyük bir hızla sürdüğü belirtildi. "Şehrin ana arterlerini kapsayan bu projede, Azerbaycan Bulvarı'nda refüj çalışmaları hızla ilerliyor. Refüjler tamamlandıktan sonra asfalt kaplamaları ve yaya yolları da aynı titizlikle düzenlenecek. Bu çalışmalar, şehir merkezinin modern ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlamak amacıyla gerçekleştiriliyor" denildi.

Kahramanmaraşlılar, şehir merkezinin bu büyük dönüşümü ile gurur duyacaklar. Yenilenen yollar ve düzenlemeler, şehre yeni bir soluk getirirken, güvenli ve konforlu bir ulaşım imkanı da sunacak. Bu proje, Kahramanmaraş'ın geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacak, şehri daha yaşanabilir bir yer haline getirecek.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.