Kahramanmaraş Göksun'da Taşıma Devrimi: Kartlı Sistem ve İndirimli Yolculuk!

Göksun'da Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yeni toplu taşıma modeli büyük beğeni topluyor! Kartlı sistem ve indirimli fiyatlarla hizmette kaliteyi yaşayın!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2023 19:55

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde toplu taşıma hizmetlerine yeni bir soluk getirdi. Yenilikler arasında kartlı sisteme geçiş ve bilet fiyatlarında yapılan indirimler özellikle takdir topluyor.

Şehir genelinde toplu taşımayı geliştirmek için çaba harcayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun ilçesinde de toplu taşıma hizmetlerinde çığır açacak bir modeli başlattı. Büyükşehir Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan bu modeli, Göksun halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. İlçe merkezinde hastanelere, üniversitelere, sanayi bölgelerine, TOKİ konutlarına ve okullara ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarında kartlı sisteme geçilerek bilet fiyatlarında önemli indirimler yapıldı. Yeni sistemle birlikte sivil bilet fiyatı 7 TL olarak belirlenirken, öğrenciler için bu ücret 4 TL oldu. Ayrıca, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlar da toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilecekler. Yenilenen araçlar ve uygulanan sistem halk tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e teşekkürlerini iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.