Kahramanmaraş'ın kırsalında miniklerin mobil kütüphane keyfi!

Büyükşehir Belediyesi'nin Mobil Kütüphanesi, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu'nda çocukları kitaplarla buluşturuyor, eğlendiriyor ve öğrenmeye teşvik ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2024 12:04
Kahramanmaraş'ın kırsalında miniklerin mobil kütüphane keyfi!

Büyükşehir Belediyesi'nin hareketli çocuk kütüphanesi, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu'nun kırsal mahallelerinde okulları ziyaret ederek çocukların yüzlerini güldürdü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim ve öğrencilere destek amacıyla gerçekleştirdiği kırtasiye yardımı, deneme sınavları ve kültür gezileri gibi faaliyetleriyle tanınan Mobil Çocuk Kütüphanesi, ziyaretlerine devam ediyor. Özellikle kırsal bölgelerde kitaplara ulaşmakta zorlanan öğrencilerle bir araya gelen kütüphane, Onikişubat'ta Fatih Sultan Mehmet İlkokulu, Altınova Şehit Bayram Demirci İlkokulu ve Selimiye Şehit Mehmet Fedakar İlkokulu'nu, Türkoğlu'nda Beyoğlu Şehit Abuzer Doğan İlkokulu ve Şekeroba İlkokulu'nu, Dulkadiroğlu'nda ise Barınma Merkezi Anaokulu'nu ziyaret etti. Masal okuma ve boyama saatleri, puzzle ve satranç gibi etkinliklerle eğlenceli zaman geçiren çocuklar, Mobil Çocuk Kütüphanesi'ni de tanıma fırsatı buldu. Renkli anların yaşandığı ziyaretlerde çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Minikler, eğlenceli vakit geçirdikleri ve yeni şeyler öğrendikleri için Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Kütüphane ekibine teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi'nin kırsal mahallelerdeki öğrencilerle buluşmalarının devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.