Yusuf Ziya Yılmaz Kahramanmaraş'ta konuştu: 31 Mart seçimlerinin mesajını iyi okuyacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kahramanmaraş'ta partililerle buluştu. Yılmaz, 31 Mart seçim sonuçlarını analiz ederek geleceği planlayacaklarını belirtti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2024 13:19
Yusuf Ziya Yılmaz Kahramanmaraş'ta konuştu: 31 Mart seçimlerinin mesajını iyi okuyacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Kahramanmaraş'ta partililerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, "31 Mart seçimlerinin sonuçlarını net bir şekilde analiz ederek, gelecekteki planlamalarımızda bu sonuçları temel alacağız," dedi.

Kahramanmaraş'taki AK Parti il başkanlığında düzenlenen toplantıya, AK Parti Kahramanmaraş milletvekilleri Vahit Kirişçi ve Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, İl Başkanı Cüneyt Doğan, ilçe belediye başkanları ve parti teşkilat üyeleri katıldı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, seçim sonuçlarını değerlendirmek amacıyla il ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenleri ve Filistin'de İsrail tarafından katledilen sivilleri anarak konuşmasına başlayan Yılmaz, "Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta çok zor günler geçirdik, ancak bugün artık yaşama sevincimizi yavaş yavaş geri kazandığımız ve normale döndüğümüz bir süreci birlikte yaşıyoruz," dedi.

27 Mayıs 1960 darbesinin demokrasi tarihinin unutulmaz bir kara lekesi olduğunu ifade eden Yılmaz, tüm demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını belirtti.

Yılmaz, 31 Mart seçimlerinin sonuçlarını iyi analiz etmek istediklerini vurgulayarak, şunları ekledi:

"Biz, 31 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan sonucu en iyi şekilde değerlendiren, sandığın mesajını tahlil eden bir siyasi hareketiz. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın en örgütlü ve organize siyasi partisi olarak seçim sonuçlarını titizlikle değerlendiriyoruz. Milletimizin bizden beklentilerini ve 31 Mart seçimlerinde istediğimiz sonucu alamayışımızın sebeplerini anlamak için kararlıyız. 31 Mart seçimlerinde sandığın ne dediğini net bir şekilde analiz edip, gelecekteki süreci bu analizler doğrultusunda planlayacağız. Bu noktayı çıkış noktamız olarak belirledik."

Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.