Kahramanmaraş'ta masal kahramanları buluşuyor: Eşitlik ve doğa temalı ücretsiz gösteri!

Sevilen çizgi film karakterleri aynı sahnede buluşuyor! Toplumsal cinsiyet eşitliği ve doğa konularını işleyen gösteriyi kaçırmayın! Ücretsiz ve eğlenceli!

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2024 13:41
Kahramanmaraş'ta masal kahramanları buluşuyor: Eşitlik ve doğa temalı ücretsiz gösteri!

Sevilen çizgi film karakterleri Sindirella, Rapunzel ve Kırmızı Başlıklı Kız gibi kahramanların aynı sahnede buluşacağı "Eşit Masallar" adlı tiyatro gösterisi, 28 Mayıs Salı günü NFK Kültür Merkezi'nde çocukların karşısına çıkacak.

Şiir ve edebiyatın merkezinde, farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda, büyük ilgi gören "Eşit Masallar" adlı çocuk oyunu, deprem bölgesi şehirlerde sahnelenmeye devam ediyor ve 28 Mayıs Salı günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde perdelerini açacak. Gösteri, 11.30 ve 13.30 saatlerinde iki seans olarak izleyicilerle buluşacak ve katılımcılara hediye dağıtımı da yapılacak. Sindirella, Rapunzel, Pamuk Kalpli Prens ve Yedi Cüceler, Kırmızı Başlıklı Kız ve Kurbağa Prens gibi masalların kahramanları, aynı sahnede buluşacakları oyunda, hikayeler toplumsal cinsiyet eşitliği, doğa ve çevre konuları üzerinden yeniden yorumlanacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek olan ve hem eğlendirici hem de düşündürücü nitelikte olan "Eşit Masallar" gösterisine tüm çocuklar davet ediliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.