Kahramanmaraş'a Dönen Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı Coşkuyla Karşılandı

Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı, Avrupa Şampiyonu unvanını kazanarak İsrail'i mağlup etti. Gaziantep'te coşkulu karşılama töreniyle büyük bir zaferle yurda döndü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2023 12:46

Karabağ'ın Podgorica kentinde düzenlenen Avrupa Goalball Şampiyonası'nda 3. kez Avrupa Şampiyonu olan Türkiye Goalball Kadın Milli Takımı, büyük bir zaferle ülkemize döndü. İsrail'i 8-4 mağlup ederek elde ettikleri galibiyeti, Gazze'de yaşanan trajediyi hatırlatarak Filistinli çocuklara adayan milli sporcular, coşkulu bir karşılama ile evlerine döndüler.

Milli Takım Antrenörü Gültekin KARASU ve milli sporcumuz Fatma Gül Güler, Gaziantep Oğuzeli Havalimanı'nda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkileyici bir törenle karşılandı. Ay-yıldızlılar, elde ettikleri zaferi Filistinli çocuklara armağan etmiş, Gazze'de yaşanan acı olaylara dikkat çekerek duygusal bir anlam katmışlardı.

kahramanmarasa-donen-turkiye-goalball-kadin-milli-takimi-coskuyla-karsilandi.jpeg

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil BOZ, karşılama töreninde yaptığı konuşmada, takımın zorlu bir süreç sonunda elde ettiği başarıları gururla paylaştı. Milli takım antrenörü Gültekin hocamıza, milli sporcumuz Fatma Gül'e ve emeği geçen herkese teşekkür ederken, görme engelli sporcuların Avrupa ve dünya sahnelerinde Türkiye'yi gururlandırdığını vurguladı. Ayrıca Goalball Erkek Milli Takımı'nın Avrupa üçüncülüğü elde etmesi dolayısıyla da tebriklerini iletti.

Cemil BOZ, konuşmasının sonunda genç sporcuların Paris 2024 için gösterdikleri başarılarına inançla ve umutla bakarak, onlara gelecekteki mücadelelerinde de başarılar diledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.