Beyran Fiyatı Kavgası: Silahlı Saldırı Anı Kameralarda!

Gaziantep'te beyran fiyatı yüzünden çıkan kavga, işyerindeki tartışmanın silahlı saldırıya dönüşmesini konu alıyor. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda, polis şüphelileri arıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2023 13:18

Gaziantep'te, bir işyerinde beyran fiyatı konusundaki anlaşmazlık, tansiyonun yükselmesine ve kavgaya dönüşerek güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Şahinbey ilçesine bağlı Yeditepe Mahallesi'nde dün 16.27’de meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, bir kişi, sipariş ettiği beyranın fiyatının beklentilerinin üzerinde olduğunu iddia ederek iş yerinin sahibiyle telefon üzerinden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede gerilerek, şahıs, 20 TL'lik fiyat farkını gerekçe göstererek 9 arkadaşıyla birlikte iş yerine doğru hareket etti.

İş yerine vardıklarında, iş yeri sahibi ve oğluyla karşılaşan grup, sözlü saldırının ötesine geçerek fiziksel şiddete başvurdu. Olayın seyrini değiştiren silahların da kullanıldığı kavga anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Neyse ki, o an içeride bulunan diğer kişiler şans eseri yara almadan olayı atlattılar.

Kavga sonrasında saldırganlar, iş yerinden ayrılarak kısa bir süre sonra geri döndüler ve bu sefer rastgele ateş açtılar. Ancak güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, o an için kimse yaralanmış gibi görünmüyor.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan şüpheli şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Güvenlik kamerası görüntülerinin de yardımıyla olayın detayları aydınlatılmaya çalışılıyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.