Dramatik Olay! Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Barajı'nda Genç Gölete Düştü

Kahramanmaraş'ta Kılavuzlu Barajı'nda balık avlayan genç, gölete düştü. AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Soğuk su ve akıntı nedeniyle arama yarına ertelendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2023 10:29

Kahramanmaraş'ta balık tutmaya giden üç gençten biri, Kılavuzlu Barajı göletinde talihsiz bir kaza geçirdi. Olay, Onikişubat İlçesi Hasancıklı Mahallesi sınırları içinde bulunan Kılavuzlu Barajı'nda meydana geldi. Henüz isimleri belirlenemeyen üç genç, akşam saatlerinde balık avlamak amacıyla Kılavuzlu Barajı göletine gelmişlerdi. Ancak avlanırken bir genç, aniden ayağının kayması sonucu baraj gölüne düştü.

dramatik-olay-kahramanmarasta-kilavuzlu-barajinda-genc-golete-dustu.jpg

Gençler, arkadaşlarının baraj gölüne düştüğü durumu fark ederek hemen AFAD ve İtfaiye ekiplerine haber verdiler. İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD, UMKE ve İtfaiye Su Altı Arama ekipleri, olay yerinde kapsamlı bir kurtarma operasyonu başlattı. Ancak arama çalışmaları, suyun çok yosunlu, akıntılı ve soğuk olması nedeniyle yaklaşık 2 saat sürdü ve devam etmek üzere yarına bırakıldı.

Ekipler, kurtarma çabalarını yarın sabahın ilk ışıklarında tekrar başlatmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Olayın detayları ve gençlerin durumuyla ilgili güncel bilgiler, kurtarma operasyonu devam ettikçe kamuoyuna aktarılacaktır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.