Depremin Merkez Üssü Kahramanmaraş’ta Kadın Futbolcular Dostluk Maçı

Kahramanmaraş'ta depremin ardından moral bulmak adına düzenlenen dostluk maçında, Anadolu Kadınları Futbol Takımı galip geldi. Sporun birleştirici gücüyle, futbol ve dayanışma ön plana çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2023 15:49
Depremin Merkez Üssü Kahramanmaraş’ta Kadın Futbolcular Dostluk Maçı

Kahramanmaraş'ta, depremin yaralarını sarmaya çalışan kadın futbolcular, bir dostluk maçı düzenledi. 6 Şubat tarihli depremlerle sarsılan Kahramanmaraş, spor merkezlerinde meydana gelen hasar ve yaklaşık 50 sporcu kaybının acısını hala hissediyor. Ancak, Anadolu Gençlik Kadınlar Futbol Takımı, bu zorlu dönemde moral ve motivasyonu artırmak adına harekete geçti ve Türkiye genelinde kendilerini tanıtmak amacıyla sosyal medya destekçileriyle bir dostluk maçı düzenledi. Hava koşullarının oldukça soğuk olmasına rağmen, futbolcuların gönüllerini ısıtan bu maç, depremin ardından ayakta kalmayı ve dostlukları pekiştirmeyi hedefliyor.

depremin-merkez-ussu-kahramanmarasta-bayan-futbolcular-dostluk-maci.jpeg

Anadolu Kadınları Futbol Takımı, Kahramanmaraş Spor Kompleksi'nde düzenlenen dostluk maçında, Kahramanmaraş Sosyal Medya ekibiyle karşılaştı ve maçı 5-1'lik skorla kazandı. Futbolcular, pandemi ve deprem sonrasında ara verdikleri mücadelelerine dostluk maçıyla geri dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

Sosyal medya sorumlusu Duygu Temiz, etkinliğe dair şu sözleri paylaştı: "Bugün burada, kadın futbol takımımızı desteklemek için bulunuyoruz. Sosyal medya ekibi olarak amacımız, kadın futbolunu ön plana çıkarmak ve onlara destek olmak. Asrın depremi sonrasında da motivasyonlarını yüksek tutmak istiyoruz. Başarılarıyla dikkat çeken bu takımı sadece şehrimize değil, tüm Türkiye'ye tanıtmak istiyoruz. Şu anda ikinci ligde mücadele ediyorlar. Deprem sonrasında motivasyona ihtiyacımız var ve biz de onları desteklemek için buradayız. Bu dostluk maçı, birlikte izleyerek keyifli bir gün geçirmemizi sağlayacak."

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.