Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'den İdarecilere Övgü Dolu Mesaj!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 10 Ocak İdareciler Günü'nde mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, ülkenin kalkınmasına katkılarından dolayı minnettarlığını dile getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 13:34
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer'den İdarecilere Övgü Dolu Mesaj!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı:

Bu anlamlı günde, büyük bir gurur ve onur duyduğum idarecilik mesleğinin temsilcisi olarak, gece gündüz demeden ülkemizin kalkınması, milletimizin huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan mesai arkadaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü'nü içten dileklerimle kutluyorum.

Mülki İdare Amirleri, sadece devletin gücünü değil aynı zamanda şefkatini temsil ederek, devlet-millet birliğini güçlendirmekte ve milletimizle arasındaki sevgi bağlarını pekiştirmektedir.

Binlerce yıllık devlet geleneğimiz, sadece fermanlar ve kanunlarla değil, aynı zamanda yetiştirdiği devlet adamlarıyla bir zenginlik kaynağıdır. Bizlere düşen görev, elde ettiğimiz tüm kazanımları, devlet tecrübemizi yeni kuşaklara en iyi şekilde aktarmaktır.

Mülki İdare Amirleri, bundan sonra da ülkemizin aydınlık yarınlarına taşınmasında, güçlü Türkiye hedeflerine ulaşmamızda önemli bir rol üstleneceklerine inanıyorum. Tüm idarecilere bu zorlu görevlerinde kolaylıklar diliyor, başarıyla görevlerini yerine getireceklerine olan inancımı vurguluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm meslektaşların 10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, aramızdan ayrılmış tüm idarecilere Allah'tan rahmet diliyor, mesai arkadaşlarıma ve ailelerine sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.