OGM'den Kahramanmaraş'a özel iş fırsatı: 46 memur alımı!

OGM'nin Kahramanmaraş dahil olmak üzere çeşitli şehirlerde yapacağı 46 memur alımı için son tarih 9 Mayıs! Başvuruların detayları haberimizde...

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mayıs 2024 16:47
OGM'den Kahramanmaraş'a özel iş fırsatı: 46 memur alımı!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 46 memur alımı için başvurular devam ediyor. Bu alımlar, Kahramanmaraş dahil olmak üzere çeşitli şehirlerde gerçekleştirilecek. OGM'nin memur alımı süreci devam ediyor ve yakın zamanda yayımlanan ilanlara göre, Taşra Teşkilatı için 46 memur alımı yapılacak.

Başvuru Süresi: 29 Nisan - 9 Mayıs 2024

OGM, 46 memur alımını 20 Orman Mühendisi ve 26 Orman Muhafaza Memuru kadrosunda gerçekleştirecek.

ŞEHRE GÖRE KONTENJAN DAĞILIMI NASIL OLACAK?

Orman Muhafaza Memuru Alımları: Bolu'dan 4 kişi, Hatay'dan 6 kişi, Kahramanmaraş'tan 6 kişi, Kastamonu'dan 6 kişi, Zonguldak'tan 4 kişi olmak üzere toplamda 26 memur alınacak.

Orman Mühendisi Alımları: Balıkesir'den 1, Bolu'dan 5, Elazığ'dan 2, Hatay'dan 2, Kahramanmaraş'tan 1, Kastamonu'dan 5, Kırklareli'den 1, Malatya'dan 1, Sinop'tan 1, Zonguldak'tan 1 olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacak.

BAŞVURU İÇİN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Başvuruda bulunacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartlar aranacak. Ayrıca, "Yurdun herhangi bir yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir" ibaresini içeren, tam teşekküllü sağlık kurumlarından sağlık kurulu raporu almak gereklidir.

Orman Mühendisi Özel Şartları:

2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (2022-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.

Yükseköğrenim kurumlarının Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

Orman Muhafaza Memuru Özel Şartları:

2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (2022-KPSSP93) en az 65 puan almış olmak.

Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından birinden mezun olmak: Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden biri.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.