KSÜ Orman Fakültesi'nde Yeni Dönem: Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu Dekanlık Koltuğunda!

KSÜ Orman Fakültesi'nde dekanlık değişikliği! Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu, başarılı hizmetleriyle yeni görevine atanırken, Rektör Yasım teşekkürlerini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 13:25
KSÜ Orman Fakültesi'nde Yeni Dönem: Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu Dekanlık Koltuğunda!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Orman Fakültesi'nde önemli bir değişiklik gerçekleşti ve Orman Fakültesi Dekanlığı'na Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu atandı. Değişiklik, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. Orhan Doğan ve Genel Sekreter Ali Rıza Bekler'in katılımıyla gerçekleştirilen bir törenle duyuruldu.

Törende, Orman Fakültesi Dekanlığı görevini devreden Prof. Dr. Hasan Serin, bu görevi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu'na teslim etti. Rektör Yasım, Prof. Dr. Hasan Serin'in başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yeni dekanları Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu'na başarılar diledi.

Rektör Yasım, konuşmasında, "Başarılı hizmetlerinden dolayı Prof. Dr. Hasan Serin hocamızı takdir ediyorum. Hep birlikte şehrimize, ülkemize ve akademik camiaya var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Orman Fakültesi'nin başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Prof. Dr. Hasan Serin'e hizmetleri için teşekkür belgesi takdim edilirken, Prof. Dr. Fatih Mengeloğlu'na da yeni görevinde başarılar dileyerek değişimin olumlu bir şekilde devam etmesi temennisinde bulunuldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.