Üç Ayların Işığında: Başkan Mahçiçek'ten Maneviyat Dolu Regaib Kandili Mesajı!

Başkan Mahçiçek, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili için sağlık, afiyet ve hayır dileğinde bulundu. Ayrıca, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle andı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 13:37
Üç Ayların Işığında: Başkan Mahçiçek'ten Maneviyat Dolu Regaib Kandili Mesajı!

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, üç ayların başlangıcı ve Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek zamanların insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Aynı zamanda Kahramanmaraşlı hemşerilerine Regaib Kandili kutlaması yaptı.

Başkan Mahçiçek, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içine alan "üç aylar"ın başlaması ve Regaib Kandili'nin yaklaşması sebebiyle bir mesaj paylaştı. Mesajında, üç ayların insanlığa sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Başkan Mahçiçek, Regaib Kandili'ni de kutladı.

Mahçiçek, üç ayların maneviyatın yoğun yaşandığı, dayanışma, yardımlaşma ve merhametin zirveye çıktığı özel bir zaman dilimi olduğunu vurgulayarak, Peygamber Efendimizin bu aylara özel bir önem atfettiğini belirtti. Başkan, bu zaman diliminde ruhsal dünyanın onarıldığı, hayatın gözden geçirildiği, iyiliklerin arttığı bir atmosferin yaşandığını ifade etti.

Regaib Kandili'ne de değinen Başkan Mahçiçek, bu gecenin müjde ve huzur dolu bir zaman olduğunu belirtti. Regaib'in, inananların kurtuluşa ermesi ve manevi dinginliğe ulaşmaları için bir başlangıç olduğunu ifade etti. Ayrıca, Regaib Gecesi'nin duaların geri dönmediği özel gecelerden biri olduğunu hatırlatarak, bu zaman diliminde Rabb'e sığınıp hata ve günahlardan arınmanın önemine vurgu yaptı.

Son olarak, Başkan Mahçiçek, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybedenleri rahmet ve minnetle anarak, Cenab-ı Hakk'ın insanlığa bir daha bu tür acıları yaşatmamasını diledi. Mesajını, Kahramanmaraşlı hemşerileri başta olmak üzere tüm millet, İslam âlemi ve insanlık için sağlık, afiyet ve hayırlar getirmesi temennisiyle noktaladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.