Dr. Selahaddin Can'dan Regaip Kandili'nde Birlik ve Bereket Mesajı!

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Regaip Kandili'nde birlik, barış ve dayanışma mesajı vererek, 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2024 11:58
Dr. Selahaddin Can'dan Regaip Kandili'nde Birlik ve Bereket Mesajı!

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Regaip Kandili vesilesiyle duygusal bir mesaj paylaştı. Can, "Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için dua edildiği bu özel gecede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacağımızı umuyorum" dedi.

İYİ Parti Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Dr. Selahaddin Can, Regaip Kandili dolayısıyla duygu dolu bir mesaj yayınladı. Başkan adayı, mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili'nin tüm İslam alemine birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesini temenni etti. Regaip Kandili'nin insanları birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, insanoğlunun gönül dünyasını aydınlatan mübarek bir gece olduğunu vurgulayan Can, "Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili, manevi bir fırsattır. Rahmet ve merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı, günahların bağışlanması için duaların yükseldiği bu özel gecede bir araya gelmenin mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız" şeklinde konuştu.

Can, özellikle 6 Şubat depremlerinin ardından, "Birliğe, beraberliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu mübarek günlerde, insani ve ahlaki değerlerin yaygınlaşması için çaba göstermeli, yaptığımız hatalardan dönerek bir an önce tövbe etmeliyiz. Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Regaip Kandili'ni kutlar, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Bu kutlu gecenin insanlığa ve tüm İslam alemine huzur, barış ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.