Kahramanmaraş'ta Sağlıkta Devrim: KSÜ Hastanesi, Modern Bakım ve Görüntüleme Üniteleriyle

KSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Postanestezik Yoğun Bakım Servisi ve Ultrasonografi Üniteleri'nin açılışıyla sağlık hizmetlerini modernleştiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 13:45
Kahramanmaraş'ta Sağlıkta Devrim: KSÜ Hastanesi, Modern Bakım ve Görüntüleme Üniteleriyle

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi, yeni hizmet birimleri olan Postanestezik Yoğun Bakım Servisi ve Radyoloji Anabilim Dalı'na ait Ultrasonografi Üniteleri'nin resmi açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenleri, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İ. Ersin Akıncı, Prof. Dr. Nuri Kahveci, Prof. Dr. Orhan Doğan, Prof. Dr. Hafize Öksüz, ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Sefa Resim'in yanı sıra Genel Sekreter Ali Rıza Bekler, öğretim üyeleri ve hastane personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

7.jpeg

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, açılışta yaptığı konuşmada, hastanenin sürekli gelişen yapısı hakkında bilgi vererek, "Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanemiz, her geçen gün önemli gelişmeleri bünyesine katmaktadır. Bugün itibariyle, Postanestezik Yoğun Bakım Servisi ve modern donanıma sahip Ultrasonografi Üniteleri ile hizmet kalitesini daha da artırmış bulunuyoruz. Yoğun bakım servislerimizin kapasitesini 14 yatak daha artırarak genişlettik. Radyoloji Anabilim Dalı'na ait ultrasonografi ünitelerini yenileyerek dijital sistemde randevu ve bekleme alanları oluşturduk. Toplam ultrasonografi cihaz sayısını 9'a çıkararak hizmet kapasitemizi artırdık. Ayrıca hastane eczanemizde 'Dijital İlaç Takip Sistemi' ve 'Hasta Başı İlaç Sistemi'ne geçerek dijital dönüşümü başlattık. Eğitim ve sağlık hizmetlerinde kaliteyi artırmak, vatandaşlarımıza daha etkili hizmet sunmak için çaba harcamaya devam ediyoruz. Bu yeni hizmet birimlerinin hayırlı olmasını diler, açılış sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Açılışta söz alan KSÜ Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hafize Öksüz, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin mevcut durumu, ihtiyaçları ve açılışı yapılan Postanestezik Yoğun Bakım Servisi ile Radyoloji Anabilim Dalı ultrasonografi üniteleri hakkında detaylı bilgiler sundu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.