Harun Vicdan görevi devraldı

Kahramanmaraş'ın Ekinözü'nde CHP'nin adayı Harun Vicdan, mazbatasını alarak belediye başkanlığı görevine başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Nisan 2024 12:40
Harun Vicdan görevi devraldı

Kahramanmaraş Ekinözü'nde tarih yazıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Harun Vicdan, mazbatasını alarak belediye başkanlığı görevine resmen başladı.

MAZBATASINI ALARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Harun Vicdan, düzenlenen bir törenle mazbatasını aldı. Yeni Ekinözü Belediye Başkanı Vicdan'a, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş, partililer ve ilçe sakinleri eşlik etti.

Vicdan'a mazbatası, Ekinözü Seçim Kurulu Başkanı Yaşar Alpay ve Elbistan Seçim Müdürü Mustafa Dokuyucu tarafından verildi. Mazbata töreninin ardından Başkan Vicdan, görevi devralmak üzere Ekinözü Belediyesi'ne geçti ve burada da büyük bir coşkuyla karşılandı.

GÖREVİNİ TESLİM ALDI

Başkan Vicdan, görevi önceki başkan Bilal Eker'den devraldı. İki başkan, birbirlerine çiçek takdim ederek bu süreci dostane bir şekilde tamamladılar.

Başkan Vicdan, konuşmasında, "Sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayım. Sizlere layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. İnanıyorum ki ekip çalışmasıyla her şey daha güzel olacak. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Ayrıca Bilal Eker Başkanımıza da ilçemize sağladığı hizmetler için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Eski başkan Bilal Eker ise, borçsuz bir belediye bıraktığını belirterek Harun Vicdan'a başarılar diledi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.