Toplamda 4 Milyar TL'lik destek! Aile Destek Programı ödemeleri başladı

Aile Destek Programı ödemeleri, Kurban Bayramı öncesi hızlandırılarak bugün başladı. Toplamda 4 milyar lira ödeme yapılacak, 84,3 milyar liraya ulaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2024 14:26
Toplamda 4 Milyar TL'lik destek! Aile Destek Programı ödemeleri başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin, Kurban Bayramı sebebiyle önceden yapılacağını duyurdu. Bakan Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sunulan desteğin devam ettiğini vurgulayarak, yazılı bir açıklamada bulundu.

Göktaş, ülkenin gelişimine paralel olarak vatandaşlarla refahı paylaşma taahhüdünü sürdürdüklerini belirtti. Türkiye Aile Destek Programı kapsamında aylık düzenli destek sağlandığını ifade eden Bakan, bu desteğin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağını bildirdi.

Göktaş, "Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini Kurban Bayramı sebebiyle erkene alarak, bugünden itibaren hesaplara aktarıyoruz. Bu çerçevede, toplamda 4 milyar lira tutarında ödeme gerçekleştireceğiz." dedi.

Bugüne kadar ulaştırılan destek miktarını 84,3 milyar lira olarak açıklayan Bakan Göktaş, hizmetlerin toplumun her kesimine eşit ve adil bir şekilde sunulduğunu vurgulayarak, hiçbir ayrım yapılmadan her vatandaşın destekten eşit bir şekilde faydalandığını belirtti.

Kaynak: AA

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.