Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine 847,6 milyon TL ek yardım!

Bakan Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine 847,6 milyon TL ek kaynak sağladı. Toplamda 6,8 milyar TL gıda desteği verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2024 13:56
Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahiplerine 847,6 milyon TL ek yardım!

Bakan Göktaş, Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahipleri için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 847,6 milyon TL ek kaynak aktardıklarını duyurdu. Bakan, Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesi birlik ve beraberliğin artmasıyla gıda yardımını her yıl SYDV'lere ek kaynak sağladıklarını vurguladı.

İhtiyaç sahibi hanelerin temel gıda ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yılda iki kez destek verdiklerini belirten Bakan Göktaş, geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda sağlanan kaynağın ardından şimdi de Kurban Bayramı öncesi 847,6 milyon TL ek kaynak aktarıldığını ifade etti. Ayrıca, 2015 yılından bu yana dini bayramlar öncesinde vatandaşlara toplamda 6,8 milyar TL gıda desteği sağlandığını belirtti.

Kurban Bayramı öncesinde sağlanan kaynağın hızlı ve etkin bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını vurgulayan Bakan Göktaş, bu desteğin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.