Seçimin nabzı ‘Cumhur İttifakı’

Diriliş Haber Gazetesi Ekibi olarak 24 Haziran Erken Seçimlerine ilişkin sorularımızı vatandaşlara yönelttik.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 13:35
Seçimin nabzı ‘Cumhur İttifakı’

HABER: EMRE BOZ

Kahramanmaraş Erken Seçim hakkında neler düşünüyor? Beklentileri neler? Seçim öngörüleri nasıl? Hepsini bu haftaki sayımızda sayfa sütunlarımıza taşıdık.

24 Haziranda seçim yapılacağının açıklandığı tarihten itibaren siyasi partiler seçim çalışmalarına hızla başlamıştı. Kahramanmaraş’ta esnaflar ve vatandaşlar 24 Haziran Erken Seçimleri hakkında neler düşünüyor, hepsi okurlarımız için bu haftaki sayımızda. Esnaf ve vatandaşlar genel anlamıyla seçimden ‘Cumhur İttifakı’ zaferi bekliyor.

KAHRAMANMARAŞLI ERKEN SEÇİM KARARINI DOĞRU BULUYOR

Kahramanmaraş’ta vatandaşların çoğunluğu erken seçim kararını doğru buluyor. Türkiye’nin daha da gelişeceği ve 2023 hedeflerine daha kolay ulaşabileceğini belirten vatandaşlar, bu yolda Cumhurbaşkanlığı sisteminin olmazsa olmaz olduğunu düşünüyor. Aynı zamanda vatandaşlar Türkiye’nin bir an önce yeni sisteme geçmesi gerektiği fikrinde. Türkiye 24 Haziran Seçimlerinden sonra resmen Cumhurbaşkanlığı sistemine geçmiş olacak.

EKONOMİ ANLAMINDA BEKLENTİLER VAR

Kahramanmaraş’ta vatandaşlar ülkenin yeni sistem ile ekonomi anlamında da daha iyi bir istikrar sağlayacağını belirtirken aynı zamanda ekonomiye yatırım yapılması gerektiğini söylüyorlar. Küçük esnafa desteklerin artmasından yana olan vatandaşlar, genç girişimcilerin de daha fazla desteklenmesi gerektiğini düşünüyor. Hükümetin ekonomi politikasından oldukça memnun olan vatandaşlar, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile siyasi istikrar, siyasi istikrar ile de ekonomi istikrarı olacağı görüşündeler.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.