“Vatandaş seçim zamanı kıymetli”

Yaklaşan erken seçimlere ilişkin gazetemize tahminlerde bulunan market işletmecisi İbrahim Sarı seçimlerin kısa aralıklarla yapılmasının vatandaşın faydasına olduğunu savundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 11:41
“Vatandaş seçim zamanı kıymetli”

HABER: ABDULLAH YILDIZ

‘Vatandaş genelde seçim zamanında kıymete biner’ diyen Sarı’ya göre hizmetler daha hızlı ve çabuk bir şekilde yerine ulaşır.

24 Haziran seçimleri ile ilgili tahminlerini gazetemizle paylaşan market işletmecisi İbrahim Sarı tahminlerini şu şekilde ifade etti:

“Cumhurbaşkanlığı seçimleri için konuşacak olursak AK Partinin başarılı olacağını Recep Tayyip Erdoğan’ın da tekrardan başkan seçileceğini düşünüyorum. İlimiz genelinde de değerlendirecek olursak geçen seferki vekil dağılımı ayniyle tekrar eder diye düşünüyorum. Ben de AK Partiye destek vermeyi sürdürmek istiyorum. Vatan millet hassasiyeti de bunu gerektirir.”

“BİZ BU HÜKÜMETE GÜVENDİK BUNDAN SONRADA GÜVENMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Başkanlık sistemi ve belediye seçimlerine ilişkin tahminlerde de bulunan Sarı şöyle konuştu:

“Başkanlık sistemi henüz uygulanmış bir şey değil. Ancak aleyhimize bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu güne kadar biz bu hükümete güvendik bundan sonrada güvenmeye devam edeceğiz.

Tabi bu işi düzenleyenler bizden daha iyi biliyorlardır. Fakat bu şekilde aralıklarla seçimlerin olması vatandaş açısından daha iyidir. Çünkü vatandaş genelde seçim zamanında kıymete biner. Hizmetler daha hızlı ve çabuk bir şekilde yerine ulaşır.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.