Ben kimden hizmet alırsam oyumu ona veririm

Terzi Mustafa Kurtulmuş hızla yaklaşan seçim maratonunu ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 11:30
Ben kimden hizmet alırsam oyumu ona veririm

HABER: ABDULLAH YILDIZ

Yurt genelinde AK Partinin yüzde 51-52 olarak tahmin eden Kurtulmuş Kahramanmaraş’ta da 3 milletvekili kaybedeceğini savundu.

24 Haziranda yapılacak olan erken seçim hakkında görüşlerini gazetemizle paylaşan Terzi Mustafa Kurtulmuş, bu seçimde MHP’nin 2 CHP’nin de 1 vekil çıkarma ihtimali olduğunu iddia etti. Siyasetle ilgisini, ‘Siyasetle aşırı bir münasebetim yok ancak dışarıdan takip ediyorum. AK Parti’ye üyeyim.’ Şeklinde tarif eden Kurtulmuş, seçim sonuçlarını konusunda tahminde bulundu. Kurtulmuş şöyle konuştu:

“Yurt geneli yüzde 51-52 oranında bir oyla AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan tekrardan seçimi kazanır. Gözlemlediğim kadarıyla AK Partiye karşı bir kırgınlık var. Bu belki geçici bir durumdur diye düşünüyorum. Kahramanmaraş’tan geçen seçim en yüksek oy oranını alan bir AK Parti var. Ama Kahramanmaraş’a yaptığı hizmetlere bakıldığında oy oranında düşüş yaşanacaktır diye düşünüyorum.

Bu seçimde gecen seneye oranla milletvekillerinde 2-3 tane düşüş yaşanacaktır diye düşünüyorum. MHP bu seçimlerde en az 2 milletvekilini çıkartacaktır. Cumhurbaşkanlığı ittifakında Cumhur ittifakın oyu yüksek çıkar. Ama milletvekilliği seçimlerinde Kahramanmaraş’ta oy oranında düşüş yaşanır bunun sebebi ise vatandaşlarımızın biraz karamsar olduğunu gözlemledim. CHP bu seçimlerde Kahramanmaraş’ta bir tane vekil çıkartabilir ama Saadet partisi için aynısını diyemeyiz. Cumhur ittifakı bu seçimlerde yüzde 55 ile yüzde 60 arasında oy alıp ilk turda Cumhurbaşkanını belirleyecektir.”

‘Ben kimden hizmet alırsam oyumu ona veririm’ diyen Kurtulmuş açıklamalarını şu sözlerle devam ettirdi:

“Sistem hakkında fazla bir bilgim yok ama biz Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Bundan önceki verdiğimiz oylar helal olsun bu vereceğim oyda helal olsun.

Milletvekili seçilme yaşının düşürerek genç bir nesli siyasete dâhil etmiş oldu. 10 yıl içerisinde bu yeni politika meyvelerini vermeye başlayacaktır.

 Günümüzde Türkiye’nin yönetimi çok iyi durumda en azından insanlar refah seviyesine ulaştı. En basitinden örnekler verecek olursak Yol hizmetleri, sağlık hizmetleri bunlara bakılırsa Türkiye mertebe atladı.”

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.