“Bu vatan bizim, bu gemi bizim”

Alan Tel Çit İşletme Sahibi Ömer Solukalan 24 Haziran Erken Seçimine ilişkin fikirlerini gazetemiz ile paylaştı. Gençlere yönelik istihdamın artması gerektiğini belirten Ömer Solukalan; “ daha güçlü bir Türkiye için bu seçim hayırlı olacak” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2018 11:35
“Bu vatan bizim, bu gemi bizim”

HABER: EMRE BOZ

Erken Seçim kararının doğru bir kara olduğunu söyleyen Solukalan; “Ülkemizin geleceği adına erken seçim kararının son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Bu seçim sonunda 2023 hedeflerimize ulaşmak için en büyük adımlardan bir tanesini daha atmış olacağız. Daha güçlü bir Türkiye’ye giden yolda bütün engelleri aşmak adına seçimin hayırlı olacağını ümit ediyorum” sözlerini vurguladı.

GENÇLERİN YATIRIMA YÖNLENDİRİLMESİ GEREKİYOR

Genç girişimcilere daha fazla destek olunması gerektiğine değinen Solukalan; “Bu vatan bizim, bu insanlar bizim, bu gemi hepimizin. Halkın iradesini sağlam tutacak temellere dayalı bir seçim olmasını istiyorum. Ülkemizdeki işsizlik oranlarının daha da aza inmesi gerekiyor. Bu anlamda istihdam alanlarının artması ve gençlerimizin yatırıma yönlendirilmesi gerekiyor. Ülkemizin ekonomi anlamındaki desteklerinin daha da artacağını ümit ediyorum. Kahramanmaraş’ımızın spor anlamında en büyük eksiği bir stadyumunun olmaması. Bu konuda milletvekillerimize çok iş düşüyor. Kahramanmaraş halkı bir stadyumu gerçekten hak ediyor. Mecliste boş oturmaktansa fikir üretilmesini ve Kahramanmaraş için çaba sarf edilmesini istiyorum. Seçimin Türkiye’ye hayırlı olmasını temenni ediyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.