SANKO Güvencesiyle ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong: Kaliteden Şaşmayan İnşaat Çözümleri!

SANKO'nun lider şirketleri ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong, inovasyon ve kaliteyle sektörde öne çıkıyor. Dayanıklı yapı malzemeleri için güvenilir tercih!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2023 10:11
SANKO Güvencesiyle ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong: Kaliteden Şaşmayan İnşaat Çözümleri!

SANKO Holding'in önemli şirketlerinden ÇİMKO Çimento ve Gaziantep Ytong, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık iş birliğiyle düzenlenen Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na (BUILDEAST) katıldı.

Fuar, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleşti ve açılış törenine Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Çağrı Sakar, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Burkay Güçyetmez, Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Koçer, Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Akkaya ile birlikte birçok sanayici ve davetli katıldı.

Fuarda, Çimko Çimento ve Beton Genel Müdürü Dr. Önder Kırca ile Gaziantep Ytong Genel Müdürü Cengizhan Açık gibi yetkililer, ziyaretçilere şirketlerinin ürünleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

cimko-cimento.jpg

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON

SANKO'nun bir parçası olan Çimko, 1995 yılında Adıyaman Çimento Fabrikası'nın özelleştirilmesiyle sektöre adım attı. 2007 yılında Narlı Fabrikası'nı devreye alarak çimento sektöründeki büyümesini sürdürdü. Şu anda Adıyaman, Narlı, Bartın ve Ereğli Çimento Fabrikaları ile Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye, Hatay, Adana, Kayseri ve Mersin illerinde bulunan beton santralleriyle sektörde etkin rol oynuyor.

Çimko, müşteri memnuniyeti, kalite ve sürdürülebilirlik odaklı yaklaşımıyla dikkat çeker. Şirket, çalışanlarına, çevreye ve topluma karşı sorumlu bir şekilde hareket ederek sektörde lider konumunu sürdürmeyi hedefler.

GAZİANTEP YTONG

1997 yılında Türk Ytong, Alman Ytong Holding International ve Sanko Holding ortaklığında kurulan Gaziantep Ytong, Sanko'nun yabancı sermaye ortaklığı yaptığı ilk girişimdir. 1998 yılında üretime başlayan Gaziantep Ytong, Gaziantep'te 80.000 m2 alan üzerine kurulmuş, en modern yapım teknolojileriyle YTONG markası altında üretim yapmaktadır.

Gaziantep Ytong, TS EN 771-4 Gazbeton Kagir Birimler ve TS 453 Donatılı Gazbeton Yapı Elemanları standartlarına uygun üretim yapar. G2/04 ve G4/06 Donatışız Blok, Donatılı Yapı Elemanları, Ytong Örgü Tutkalı, Alsecco Hazır Sıva ve Masterkim Yapı Kimyasalları gibi ürünleriyle sektörde tanınır. Şirketin yıllık blok üretim kapasitesi 450.000 m3'tür.

Ytong, modern yapı sistemlerinde güvenilirliği simgeler ve dünya genelinde tercih edilen bir markadır. 21 ülkede 77 fabrikası bulunan Ytong, Ekim 2009'da Almanya'da yüzyılın en tanınmış markaları arasında yer alarak kalitesini kanıtlamıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.