İstanbul’da Mumlar, Jeneratörler, Fenerler Hazırlansın! Gün ve Saat Verildi! O İlçeler Karanlığa Gömülecek

8 Ekim'de İstanbul'un farklı ilçelerinde elektrik kesintisi var! BEDAŞ'ın resmi sitesinden ilçenizi seçin, kesinti süresini ve beklenen elektrik kesilme saatlerini öğrenin. Hazırlıklı olun!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2023 11:22
İstanbul’da Mumlar, Jeneratörler, Fenerler Hazırlansın! Gün ve Saat Verildi! O İlçeler Karanlığa Gömülecek

8 Ekim'de İstanbul'da planlanan elektrik kesintileri hakkında güncel bilgilere BEDAŞ resmi sitesinden ulaşın. Hazırlıklı olun!

8 EKİM İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: GÜNCEL DURUM VE BEKLENTİLER

İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler ve beklentiler konusunda güncel bilgilere ulaşmak için BEDAŞ'ın resmi internet sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. İşte 8 Ekim'e dair elektrik kesintileriyle ilgili önemli bilgiler:

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE KESİNTİ OLACAK?

8 Ekim günü, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanması planlanıyor. Hangi ilçelerde kesinti olacağına dair bilgi almak için BEDAŞ'ın resmi sitesinden ilçe, mahalle ve sokağınızı seçebilirsiniz.

istanbulda-mumlar-jeneratorler-fenerler-hazirlansin-gun-ve-saat-verildi-o-ilceler-karanliga-gomulecek.jpg

KESİNTİ SÜRESİ NE KADAR OLACAK?

8 Ekim'deki kesintiler, ilçelere ve bölgelere göre farklı sürelerde olacak. BEDAŞ'ın yayınladığı liste üzerinden kesinti süreleriyle ilgili detayları öğrenebilirsiniz.

ELEKTRİK NE ZAMAN GELECEK?

Kesintilerin ardından elektriklerin ne zaman geleceği konusunda bilgi almak için BEDAŞ'ın resmi kanallarını takip edebilirsiniz. Ayrıca, kesinti süresince acil durumlar için BEDAŞ'ın iletişim numaralarını not almanızda fayda var.

NASIL BİLGİ ALABİLİRİM?

BEDAŞ'ın resmi internet sitesinde yer alan "İstanbul Elektrik Kesintisi" bölümünden ilçenizi ve mahallenizi seçerek, kesintilerle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca, BEDAŞ'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek de güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Unutmayın, kesinti süresince dikkatli olun, gerekli önlemleri alın, acil durumlar için hazırlıklı olun. BEDAŞ'ın güncel bilgilendirmelerini takip ederek elektrik kesintileriyle ilgili en doğru ve güvenilir bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.