Pazarcıklı Esnaflardan Başkan Yılmazcan’a Tam Destek

Pazarcık esnafı, Başkan Yılmazcan'a tam destek veriyor! Depremin ardından yapılan hizmetlerle memnuniyetlerini dile getiriyorlar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2024 17:01

Kahramanmaraş'ın ilçesi Pazarcık'ta esnaf, Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan'a tam destek veriyor. Depremin merkezi olan Pazarcık'ta, esnaflar Başkan Yılmazcan'ın beş yıllık görev süresini değerlendirdi. Mikrofonları bu kez depremin etkilediği Pazarcık esnafına uzattık. Başkan İbrahim Yılmazcan'ın 50 yıllık sorunlara çözüm getiren hizmetleri, esnaflar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı.

Kameralara konuşan esnaflar, pandemi ve depreme rağmen Pazarcık'ta özellikle Küçük Sanayi Sitesi, Çevre Yolu ve Kartalkaya Bulvarı gibi birçok alanda gerçekleştirilen sıcak asfalt ve yüzlerce kilometrelik sathi kaplama çalışmalarını takdirle karşıladı. Başkan Yılmazcan'ın, depremin etkisi altındaki Pazarcık'ı kısa sürede toparlayarak önemli hizmetlere imza attığını vurgulayan esnaflar, Başkan'a güvenlerini dile getirdi. Yapılan hizmetlerle Başkan Yılmazcan'ın beklentilerini karşıladığını belirten esnaflar, memnuniyetlerini dile getirdi.

Pazarcık'ta faaliyet gösteren pastane, çayhane, market, tatlıcı gibi işletmelerde hizmet veren esnaflar, Başkan Yılmazcan'ın halkla kurduğu doğrudan iletişimden memnun olduklarını ifade ettiler. Pandemi ve deprem gibi zorlu süreçlerde belediyenin ve Başkan'ın sağladığı destekle güçlendiklerini belirten esnaflar, Başkan Yılmazcan'ın bütçe sınırları içinde maksimum çaba gösterdiğini ifade ettiler.

Esnaflar, Başkan Yılmazcan'ın kurduğu etkili iletişim, halkla ilişkiler ve gerçekleştirdiği hizmetlerle Pazarcık'a değer kattığını vurgulayarak, gönül belediyeciliğinin en güzel örneğinin Pazarcık'ta yaşandığını söylediler. Parti ayrımı yapmadan, Başkan'ın bizzat gerçekleştirdiği hizmetlere odaklandıklarını belirten esnaflar, Başkan Yılmazcan'a duydukları güveni dile getirdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.