Kahramanmaraş Afşin'e Modern Sağlık Dokunuşu: 150 Yataklı Dev Hastane Yolda!

Afşin Yeni Hastanesi, 150 yatak kapasitesiyle modern bir sağlık merkezi olarak yükseliyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal ve diğer yetkililerin katkılarıyla şehre kazandırılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2024 16:52

Geçtiğimiz ay müjdesini verdiğimiz Afşin Devlet Hastanesi'nin 150 yataklı yeni binası, Afşin'in gelişen yerleşim alanında inşa edilmeye başlandı.

whatsapp-image-2024-01-09-at-16-34-211.jpeg

Kahramanmaraş'ın Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, AK Parti MKYK Üyesi ve 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç, Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, önceki dönem milletvekili İlker Çitil, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, AK Parti İlçe Başkanı Burhan Karabulut ve hastanenin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları dile getirdi: "Bu önemli sağlık merkezi, şehrimiz için önemli bir kazanım olacak. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyor, Afşin halkının sağlığına katkı sağlayacak bu modern tesisin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

whatsapp-image-2024-01-09-at-16-34-212.jpeg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.