KSÜ ve UNEC arasında yeni iş birliği: Akademik değişim kapıları açılıyor

KSÜ ve UNEC arasında yapılan iş birliği protokolü ile akademik ilişkiler güçleniyor. Öğrenci ve personel değişimi yanı sıra ERASMUS işbirliği de planlanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2024 10:38
KSÜ ve UNEC arasında yeni iş birliği: Akademik değişim kapıları açılıyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Alptekin Yasım, Azerbaycan ile olan ilişkilerin güçlendirilmesi ve akademik iş birliğinin genişletilmesi amacıyla bir dizi temas için Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi'ni (UNEC) ziyaret etti.

KSÜ Heyeti, Rektör Yasım liderliğindeki bu ziyaret çerçevesinde Azerbaycan Devlet İktisat Üniversitesi'ni ziyaret ederek Rektör Profesör Adalat Muradov ile bir araya geldi. İki üniversitenin heyetleri bir araya gelerek yapacakları toplantının ardından akademik iş birliği protokolünü imzaladılar. Bu protokol, Orhun Değişim Programı kapsamında öğrenci ve personel değişimi ile birlikte akademik işbirliğinin daha da genişletilmesini içeriyor. Ayrıca, ERASMUS programı çerçevesinde yapılacak işbirliği için de ön görüşmeler yapıldı.

Rektör Muradov, KSÜ heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Rektör Yasım da misafirperverliklerinden dolayı Rektör Muradov ve UNEC Heyeti'ne teşekkürlerini iletti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.