Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Akademik İş Birliklerini Genişletiyor

KSÜ Rektörü, Hazar Üniversitesi'nde iş birliği ve bilimsel araştırma konularını ele almak üzere önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2024 17:31
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Akademik İş Birliklerini Genişletiyor

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Azerbaycan Hazar Üniversitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret, Hazar Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşti ve KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan Doğan da bu önemli buluşmada hazır bulundu.

Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı, Rektör Doç. Dr. Iradı Halilova ve Genel Sekreter Alovset Amirbeyli ile bir araya gelen Rektör Yasım, görüşme sırasında Hazar Üniversitesi ile ikili işbirliği, öğrenci ve personel değişimi, bilimsel araştırmalar ve çift diploma programı gibi konuları ele aldıklarını belirtti.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, misafirperverlikleri için Prof. Dr. Hamlet İsahanlı'ya teşekkür ederek, Bakü'de ve Hazar Üniversitesi'nde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Hazar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Hamlet İsahanlı'ya, Rektör Halilova'ya ve Genel Sekreter Amirbeyli'ye teşekkür belgesi takdim etti.

KSÜ heyeti, ayrıca Hazar Üniversitesi'nde eğitim gören öğrencilerle de bir araya gelerek, iş birliği protokolünün sunduğu fırsatları paylaştı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Maraştanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.