Kritik Görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini kabul etti. Şehrin güncel durumu hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Heyet, Cumhurbaşkanı'na teşekkürlerini iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 12:41
Kritik Görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş Heyetini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş heyetini ağırladı.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ile belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şehrin güncel durumu hakkında bilgiler vermek üzere bir araya geldi.

kritik-gorusme-cumhurbaskani-erdogan-kahramanmaras-heyetini-kabul-etti.jpg

6 Şubat depremlerinin ardından Kahramanmaraş'taki mevcut durumu paylaşmak amacıyla gerçekleşen bu ziyarette, heyet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgiler sunarak şehirdeki gelişmeleri aktardı. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şükranlarını ileterek, şehre gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkürlerini sundu. Güngör, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kabulleriyle; Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla Kahramanmaraş heyeti olarak şehrimizin güncel durumunu arz ettik. Zât-ı devletlerine şehrimize gösterdikleri teveccüh için şükranlarımızı arz ediyoruz” şeklinde ifade etti.

cumhurbaskani-erdogan-kahramanmaras-heyetini-kabul-etti.jpg

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.