Kahramanmaraş'ta Ücretsiz KAMEK Kursları: Son Başvuru Tarihi Bugün!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin KAMEK kurslarına son başvuru tarihi! İngilizce, Osmanlıca, Fotoğraf, Diksiyon kursları için bugün başvur! 16 yaş ve üzeri online kayıt detayları haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 12:33
Kahramanmaraş'ta Ücretsiz KAMEK Kursları: Son Başvuru Tarihi Bugün!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen KAMEK'te, İngilizce A1, A2 ve B1, Osmanlıca, Fotoğraf Çekimi ve Diksiyon Kursları için başvurular bugün sona eriyor.

Sosyal belediyecilik alanında faaliyetlerini artırarak sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, her yıl düzenlediği Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KAMEK) vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Eğitimler hızla devam ederken, yeni başlayacak olan İngilizce A1, A2 ve B1, Osmanlıca, Fotoğraf Çekimi ve Diksiyon Kursları için başvurular bugün itibarıyla sona erecek. Kurslara katılmak isteyen 16 yaş ve üzeri vatandaşlar, başvurularını çevrimiçi olarak https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/12/18/kamek-kurs-basvuru-formu adresinden gerçekleştirebilirler. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kurslarla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için 0552 033 99 51 numaralı WhatsApp Danışma Hattı'nın kullanılabileceği ifade edildi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.