Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesinden AKUT Gönüllülerine Yangına Müdahale Eğitimi

Büyükşehir İtfaiyesi, AKUT gönüllülerine özel İleri Seviye Yangın Eğitimi düzenledi. Teorik bilgiler ve tatbikatlarla yangına müdahale becerileri artırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 15:24
Kahramanmaraş Büyükşehir İtfaiyesinden AKUT Gönüllülerine Yangına Müdahale Eğitimi

Büyükşehir İtfaiyesi, AKUT gönüllülerine özel olarak İleri Seviye Yangın ve Yangınlarla Mücadele Eğitimi düzenledi. Eğitim, teorik bilgilerin sunulmasının ardından gerçekleştirilen yangın tatbikatı ile pekiştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, afet ve acil durumlarla başa çıkma bilincini ve müdahale hızını artırmak amacıyla vatandaşlara yönelik eğitim ve tatbikatları kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

kahramanmaras-buyuksehir-itfaiyesinden-akut-gonullulerine-yangina-mudahale-egitimi.jpg

Bu bağlamda, İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından AKUT gönüllülerine yönelik İleri Seviye Yangın ve Yangınlarla Mücadele Eğitimi düzenlendi. Eğitim kapsamında, katılımcılara teorik bilgilerin yanı sıra Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen yangın tatbikatıyla pratiğe dönük bir deneyim sunuldu. Olası yangınları önleme, yangına müdahale, söndürme ve kurtarma faaliyetleri konusunda bilgi ve becerilerini geliştiren katılımcılar, bu değerli eğitim ve tatbikatlar için İtfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İtfaiye Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, gönüllü sivil toplum kuruluşlarına yönelik eğitim ve tatbikatların devam edeceği vurgulandı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.