Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Orta Anadolu Kariyer Fuarında

KSÜ, ORAKAF’23'te mesleki gelişime katkı sundu. Rektör Yasım, fuarın iş dünyası ve öğrencileri buluşturarak kariyer fırsatları sağladığını vurguladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 10:06
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Orta Anadolu Kariyer Fuarında

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde ve Erciyes Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Orta Anadolu Kariyer Fuarı (ORAKAF’23) kapsamında tanıtıldı.

"Yetenek Her Yerde" sloganıyla Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen fuar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım ve diğer üniversite rektörleri ile kamu ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla açıldı.

kahramanmaras-sutcu-imam-universitesi-orta-anadolu-kariyer-fuarinda.jpeg

25-26 Aralık 2023 tarihlerinde düzenlenen fuara, KSÜ dahil olmak üzere 20 üniversite ve birçok kamu ile özel sektör firması katılım gösterdi. Fuarda KSÜ'yü temsil eden Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kahveci, KAGİM Müdürü Doç. Dr. Hayrettin Keskingöz, öğretim üyeleri ve öğrenciler, KSÜ standında ziyaretçilere bilgi verdi ve protokol üyelerini ağırladı.

Rektör Yasım, fuar kapsamında paydaş üniversitelerle birlikte çeşitli kurumların stantlarını ziyaret etti. Değerlendirmesinde, öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunan bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, "Orta Anadolu Kariyer Fuarı, üniversitelerle iş dünyasını buluşturuyor. Katılımcı firmalar, 20 üniversitenin öğrenci ve mezunlarına kendilerini tanıtma fırsatı bulacak. Öğrenciler, iş başvurusu, staj imkanları ve istihdam süreçleri hakkında bilgi alacak. Aynı zamanda uzmanlar, tecrübelerini paylaşarak öğrencilere kariyer konusunda rehberlik edecekler. Bu vesileyle Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi ve Erciyes Üniversitesi başta olmak üzere fuarın organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Fuarda Üniversitemizi temsil eden KSÜ Heyeti'ne ayrıca teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.