EXPO 2023'de Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı Başlıyor!

Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı, EXPO 2023 kapsamında! 23 ülkeden esintilerle dolu, büyük ticaret ve kültür buluşması. 27 Aralık'tan itibaren!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Aralık 2023 15:22
EXPO 2023'de Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı Başlıyor!

Kahramanmaraş Alışveriş Festivali ve Fuarı, EXPO 2023 etkinlikleri kapsamında heyecanla başlıyor. Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanefi Mahçiçek liderliğinde, uluslararası platformda 23 ülkenin bir araya geldiği bu büyük organizasyonla Kahramanmaraş'ı ticaret, kültür ve turizm alanlarında dünyaya tanıtmaya devam ediyor.

Deprem sebebiyle küçülme yaşayan esnafa destek olma amacı güden belediye, Alışveriş Festivali ve Fuarı'nı düzenleyerek esnafın can suyu olmayı hedefliyor. 27 Aralık Çarşamba günü saat 11.00'de başlayacak etkinlik, Onikişubat Belediyesi himayesinde ve esnaf odalarının katılımıyla gerçekleşecek. Bu etkinlik, bölgenin en kapsamlı ve en büyük Alışveriş Festivali ve Fuarı olarak dikkat çekiyor.

Onikişubat Belediyesi, Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen Uluslararası EXPO 2023 kapsamında sergilediği başarılarına bir yenisini ekliyor. Başkan Hanefi Mahçiçek liderliğindeki belediye, EXPO 2023 Sergi Alanı'nı özellikle depremzedeler için bir yaşam alanına dönüştürerek, vatandaşların rehabilitasyon sürecine katkı sağlıyor ve aynı zamanda esnaflara destek oluyor.

Koronavirüs salgını ve deprem felaketi gibi zorlu süreçlerde giyim, tekstil ve hediyelik eşya sektörleri daralma yaşarken, Onikişubat Belediyesi sorumluluk alarak esnafa destek olma yolunda adımlar atıyor. Giyim sektörünün nabzını EXPO 2023'de tutacak olan belediye, 27 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında EXPO 2023 Sergi Alanı'nda düzenlenecek Alışveriş Festivali ve Fuarı ile bu sektöre ışık tutacak.

27 Aralık Çarşamba günü saat 11.00'da gerçekleştirilecek açılışla başlayacak olan etkinlik, 1 Ocak tarihine kadar ziyaretçilere açık olacak. Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla tüm vatandaşları bu özel etkinliğe davet ediyor ve Kahramanmaraş'ın ticaret, kültür ve turizm potansiyelini EXPO 2023 kapsamında bir kez daha ortaya koyuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.