Kahramanmaraş'ta Anlamlı Hareket: 53 Tekerlekli Sandalye Teslim Edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Tayvan Büyükelçiliği ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu iş birliğiyle özel gereksinimli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2024 12:03
Kahramanmaraş'ta Anlamlı Hareket: 53 Tekerlekli Sandalye Teslim Edildi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanındaki çabalarını artırarak, özel gereksinimli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteği sağlamıştır. Bu anlamlı yardım, Tayvan Büyükelçiliği ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile iş birliği içinde gerçekleştirilmiştir.

Engelsiz yaşam anlayışını benimseyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli vatandaşların yaşamlarını daha kolay ve erişilebilir hale getirmek adına önemli yatırımlar yapmaktadır. Bu kapsamda, Tayvan Büyükelçiliği ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ile yapılan iş birliği sonucunda, 43 adet tekerlekli manuel sandalye ve 10 adet akülü tekerlekli sandalye özel gereksinimli vatandaşlara teslim edilmiştir.

Törende, Kahramanmaraş Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen teslimat programına, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen ve Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi katılım sağlamıştır. Toplamda 53 adet tekerlekli sandalyenin teslimatı, özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Katılımcılar, sağlanan bu değerli desteklerin önemine vurgu yaparak, emeği geçen herkese teşekkür etmiştir. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ayşe Taşkıran, sosyal belediyecilik alanındaki hizmetlerin artarak devam ettiğini belirtirken, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e özel gereksinimli vatandaşlara gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etmiştir.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.