Kışın Zorlu Koşullarında Kahramanmaraş Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kışın zorlu koşullarında gece gündüz sahada aktif. İlçelerde, mahallelerde kar küreme çalışmalarını hızla sürdürüyor, şehir merkezinde de kar teyakkuzda.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ocak 2024 12:00
Kışın Zorlu Koşullarında Kahramanmaraş Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor!

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ve kırsal mahallelerde kışın getirdiği zorlu şartlarla başa çıkmak adına gece gündüz sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Kar küreme operasyonlarına hız kesmeden devam eden belediye, şehir merkezinde de olası kar yağışlarına karşı hazır bir şekilde bekliyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, genelinde kış koşullarıyla mücadele çalışmalarını etkili bir biçimde sürdürüyor. İlçelerde ve kırsal mahallelerde kar yağışının başladığı an itibariyle müdahalede bulunarak ana yolların ulaşıma açık kalmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda şehir merkezinde beklenen kar yağışı ve buzlanmaya karşı da hazırlıklı bir durumda bulunuyor.

Fen İşleri ve Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde, Dulkadiroğlu, Onikişubat, Göksun, Elbistan, Çağlayancerit, Pazarcık ve Nurhak'ta yürütülen kar küreme çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor. Bu çabalarla yerleşim yerlerinin ulaşımı sağlanırken, aynı zamanda kar yağışının neden olabileceği olumsuzlukların da önüne geçilmesi amaçlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, kış şartlarıyla mücadele kapsamında vatandaşların taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve ALO 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi'ne iletebileceği vurgulanmıştır.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.