Kahramanmaraş'ta Operasyon Sona Erdi! Metamfetamin ve Silah Ele Geçirildi

Kahramanmaraş polisinin operasyonunda 173 kişi yakalandı; 77 tutuklama yapıldı. Uyuşturucu, silah ve suç unsurları ele geçirildi. Trafik ihlallerine de müdahale edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2023 17:37
Kahramanmaraş'ta Operasyon Sona Erdi! Metamfetamin ve Silah Ele Geçirildi

Kahramanmaraş'ta 27 Kasım - 04 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen polis operasyonları sonucunda, çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 103 şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapan 9 kişi ve hırsızlık olaylarına karışan 61 kişi olmak üzere toplamda 173 şahıs yakalandı. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kişiler adli makamlara sevk edildi ve aralarından 77 kişi tutuklandı.

Operasyonlar sırasında ele geçirilen maddeler arasında 77,48 gram metamfetamin, 368 adet sentetik ecza ve 10 adet ruhsatsız tabanca yer aldı.

Ayrıca, trafik ekipleri tarafından, trafik güvenliğini olumsuz etkileyen ve gürültü kirliliğine sebep olan 53 araca yüksek sesle müzik dinlemekten, 17 araca ise abartılı egzozdan dolayı işlem yapıldı. Bu kapsamda, polis ekipleri şehirdeki güvenliği sağlamak adına etkili bir operasyon gerçekleştirmiş oldu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.