Kahramanmaraş Edebiyat Günleri: Kaybolan Kalemleri Anma Zamanı!

Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri'nde "Edebiyatın Kayıpları" paneli! Ahirete irtihal eden yazarları anmak için buluşuyoruz. Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2023 09:39
Kahramanmaraş Edebiyat Günleri: Kaybolan Kalemleri Anma Zamanı!

Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri'nde, 3 Aralık Pazar günü NFK Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan "Edebiyatın Kayıpları" adlı panelde, ahirete intikal etmiş şair ve yazarlar anılacak. Saat 19.00'da başlayacak etkinlik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmektedir.

Büyükşehir Belediyesi'nin "Edebiyat İyileştirir" temasıyla gerçekleştirdiği bu etkinlik, 4. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri'nin ikinci gününde özel bir anlam taşımaktadır. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan "Edebiyatın Kayıpları" adlı panelde; Serdar Yakar, Kadriye Kırdök, Ali Büyükçapar, Enver Çapar, Doğan Arık, İbrahim Gülsu, Mehmet Yaşar ve İsmail Göktürk gibi isimlerin katılımıyla, aramızdan ayrılmış şair ve yazarlar anılacak. Programın oturum başkanlığını ise Şair-Yazar İnci Okumuş üstlenecek. Etkinlik, 3 Aralık Pazar günü saat 19.00'da başlayacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm edebiyatseverlerin davetli olduğu belirtilirken, etkinlik takvimine ve detaylara ulaşmak için 10 Aralık Pazar gününe kadar resmi web sitesinden bilgi alınabileceği vurgulandı. Edebiyat tutkunları, etkinliğin ayrıntılarına https://kahramanmaras.bel.tr/duyuru/2023/11/29/4-uluslararasi-kahramanmaras-siir-ve-edebiyat-gunleri adresinden ulaşabilirler.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.