Başkan Güngör, Deprem Bölgesi STK Çalıştayında Toplumsal Dayanışmayı Vurguladı

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta düzenlenen Deprem Bölgesi STK Çalıştayı'na katıldı. Birlik ve dayanışma vurgusu yaparak, zor zamanlarda elde edilen başarıları paylaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2023 09:35
Başkan Güngör, Deprem Bölgesi STK Çalıştayında Toplumsal Dayanışmayı Vurguladı

Başkan Güngör, Kahramanmaraş'ta düzenlenen 'Deprem Bölgesi STK Eğitim ve Vaka Çalıştayı’na katılarak, kapanış programında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Güngör, deprem sonrası şehirlerinin iyileşmesi için gösterilen çabalara vurgu yaparak, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerin bir araya gelerek ortak bir dayanışma örneği sergilediğini belirtti.

baskan-gungor-deprem-bolgesi-stk-egitim-ve-vaka-calistayina-katildi.jpg

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) iş birliğiyle düzenlenen çalıştayın önemine vurgu yaparak, deprem sonrası yaşanan zorluklara karşı birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğini ifade etti. Başkan Güngör, "Zor zamanlarda bir olduk, birlik olduk ve hamdolsun bugünlere geldik" dedi.

Başkan Güngör, kapanış programında yapılan konuşmaların ardından deprem bölgesindeki çalışanlara teşekkür belgesi takdim edildiğini de aktardı. Programın, sosyal hizmetler ve sosyal yardımlar alanındaki sivil toplum kuruluşlarının kapasitesini geliştirme hedefine büyük katkı sağladığını vurgulayarak, bu tür etkinliklerin devam etmesinin önemine değindi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.