Kahramanmaraş'ta Ölüm Yolu İlan Edildi: 1 Haftada 2 Can Kaybıyla Sarsıldı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan ölümcül trafik kazaları endişe yaratıyor. Bir haftada 2 can kaybı! Bölge halkı, trafik güvenliği için önlemler talep ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Aralık 2023 10:41

Kahramanmaraş'ta, bir hafta içerisinde meydana gelen ölümcül olaylar, şehri hüzne boğdu. Onikişubat İlçesi Şehit Abdullah Çavuş Mahallesi'nde, İsmet Karaokur Bulvarı üzerinde yolun karşısına geçmeye çalışan A.A isimli yayaya, seyir halindeki bir otomobil çarptı ve maalesef A.A olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise olayın ardından gözaltına alındı.

kahramanmarasta-olum-yolu-oldu-bir-haftada-2-kisi-oldu.jpeg

Bu acı olayın yaşandığı bölgede sadece birkaç gün önce, 15 yaşındaki Ali Talip Köse'nin hayatını kaybettiği bir trafik kazası yaşanmıştı. Bölge halkı, bu tür kazaların sıkça meydana geldiğine dikkat çekerek, yetkililere çağrıda bulundu. Can kayıplarının önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınmasını talep eden bölge halkı, trafik güvenliği konusunda daha etkili önlemlerin alınmasını istedi.

Bu üzücü olaylar, şehirde güvenli trafik akışı ve yayaların korunması konusundaki ciddi sorunları gündeme getirdi. Bölge sakinleri, önleyici önlemler alınmadığı takdirde benzer trajedilere yol açabilecek durumların yaşanmaması için yetkililerin acil müdahalesini bekliyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.