Kahramanmaraş'ta Kütüphane Açılışı! Şehit İsmail Kuyzu Anısında Aydınlık Yarınlar

Şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatan kütüphane, gençlere bilgi sunuyor. Şefkat Elçileri Topluluğu'nun desteklediği bu proje, eğitime önemli bir katkı sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2023 14:39

Onikişubat ilçesinde, Kahramanmaraşlı kahraman Şehit İsmail Kuyzu'nun hafızası, düzenlenen özel bir törenle açılan kütüphane aracılığıyla canlandırıldı.

Açılış etkinliğine, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve şehit ailesi de katılım gösterdi.

Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, Şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatma ve eğitim alanında destek olma amacıyla hayata geçirilen bu tür projelerin devam edeceğini belirtti.

Bilgiç, gençlerin bilgiye erişimini sağlayacak bu kütüphanenin, topluluğun yardım faaliyetlerine önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, bu tür projelerin devam edeceğini ifade etti.

Açılışa katılan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Ulubey, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen ve şehit ailesi, duygusal anlar yaşayarak, Şefkat Elçileri Topluluğu'na Şehit İsmail Kuyzu'nun anısını yaşatma konusundaki katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Şehit İsmail Kuyzu adına açılan kütüphane, gençlerin okuma alışkanlıklarını geliştirmelerine ve bilgiye daha kolay ulaşmalarına yardımcı olarak, şehitlerin anısının eğitim yoluyla yaşatılmasına önemli bir katkı sunuyor.

Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, kütüphanenin gençler için önemli bir kaynak olacağını vurgulayarak, öğrencilere hitaben, "Bugün bu kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Sizler, bu şehrin yeni güzel bireyleri olacaksınız. Bu da okumak ve düşünmekle mümkün olacak." dedi.

Açılış törenine katılan protokol üyeleri ve diğer konuklar da, Şefkat Elçileri Topluluğu'na teşekkür ederek, eğitime katkı sağlayan bu önemli projeye verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Şefkat Elçileri Topluluğu Başkanı Ahmet Bilgiç, kütüphanenin açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederek, projeye destek verenlerin ve katkı sağlayanların önemine vurgu yaptı. Bilgiç, "Her adım attığınızda burada Şehit İsmail Kuyzu'nun hatırasını yaşatacaksınız. Bu gibi projelere destek geldikçe daha fazla kütüphane açmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.