Kahramanmaraş'ta Traktör ile Otomobilin Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta traktör-otomobil çarpışması: 3 yaralı, alev alan araç söndürüldü. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Soruşturma devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2023 15:34
Kahramanmaraş'ta Traktör ile Otomobilin Çarpıştığı Kazada 3 Kişi Yaralandı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen trafik kazasında traktör ile otomobil çarpıştı, 3 kişi yaralandı. Dulkadiroğlu ilçesine ait olan olay, Kahramanmaraş-Gaziantep kara yolunun Denizli Mahallesi mevkiinde gerçekleşti.

Kaza, S.A. yönetimindeki 46 BC 360 plakalı traktör ile B.K. idaresindeki 46 ACV 968 plakalı otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi.

Çarpmanın şiddetiyle otomobil alev aldı, durumu fark eden çevredekiler hemen polis, jandarma, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara müdahalede bulunmak ve yangını kontrol altına almak için çalışmalara başladı.

Kazada, traktör sürücüsü S.A. ile otomobilde bulunan İ.E. adlı kişi ve bir diğer yolcu yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak, İ.E'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayın detayları, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kaza anı, güvenlik kamerasının lensine yansıyan görüntülerle belirlendi. Ayrıca, kullanılamaz hale gelen otomobildeki yangın, itfaiye ekiplerince başarılı bir şekilde söndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma ise devam etmektedir.

İlgili Haberler

KAYNAK: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.