Kahramanmaraşlı Survivor Turabi: Beş Parasız Halime Geri Döndüm

Türkiye'nin sevilen yarışma programı Survivor'ın iki kez şampiyonu olan ve yurt dışında da katıldığı yarışmalarda büyük ödüller kazanan Turabi Çamkıran, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 15:48
Kahramanmaraşlı Survivor Turabi: Beş Parasız Halime Geri Döndüm

Çamkıran, geçtiğimiz günlerde hastalanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu süreçte yarışmalardan kazandığı paraları harcadığını ve artık emekli olmak istediğini belirtti.

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdığı mesajda, "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum. Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti (Helal hoş olsun). Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum. Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" ifadelerine yer verdi.

Ayrıca, gelecekte bir yarışmayı kazanması durumunda ödülünü hayır kurumuna bağışlayacağını belirten Çamkıran, emeklilik kararını duyururken yarışmaya katılan gençleri motive etmek ve desteklemek amacıyla koçluk yapmayı düşündüğünü ifade etti. Öte yandan, sağlık sorunlarıyla da mücadele eden Turabi Çamkıran, hayatındaki yeni döneme dair kararlı ve umutlu bir şekilde yaklaştığını vurguladı.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.