Kahramanmaraş Belediye Başkanı Güngör, Toplantıda Hedefleri Açıkladı

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, konuşmasında "Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen bu toplantının olumlu sonuçlar doğurmasını diliyorum" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 14:05
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Güngör, Toplantıda Hedefleri Açıkladı

AK Parti'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na iştirak eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Partimizin değerli lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen bu toplantının olumlu sonuçlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Hayrettin Güngör'ün yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı da etkinliğe katılan isimler arasındaydı. Merkezi AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşti. Erdoğan toplantıda, deprem sonrası bölgedeki yeniden yapılanma çabaları, ekonomik enflasyonun kontrolü ve Türkiye'nin gelecek yüzyıl hedefleri gibi konularda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Güngör, konuşmasında şunları dile getirdi: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki bu önemli toplantının hayırlı sonuçlar doğurmasını temenni ediyorum. Partimizin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduğu bu tür platformlar, ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe ilerlemesi adına büyük önem taşımaktadır."

İlgili Haberler
Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.