Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na Katıldı

Güngör, AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katılarak, "Partimizin 22. yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz; tüm kademelerde görev almış, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde bu kutlu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2023 15:06
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na iştirak eden Başkan Güngör, “Partimizin 22. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutluyoruz; tüm kademesinde görev yapmış, Sayın Genel Başkanımızın liderliğinde bu kutlu davaya gönül vermiş tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ankara ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iştirakiyle gerçekleştirilen AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı. ATO Congresium mekanında düzenlenen etkinlikte, partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak" ilkesiyle yola çıktıklarını ve 22 yıl önce başladıkları bu kutlu yolda bir kilometre taşını daha geride bıraktıklarını ifade etti. Bu bağlamda, AK Parti'nin kuruluşundan itibaren kademe kademe görev almış, AK Parti ideolojisine gönül vermiş tüm arkadaşlara teşekkürlerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında AK Parti'nin başarısı için tam 22 yıldır dualarını esirgemeyen ve emek harcayan herkesten Allah razı olsun diyorum. Partimiz çatısı altında Türkiye'ye ve Türk milletine hizmet eden yol arkadaşlarımın her birine minnettarlığımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti'nin 22. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutlayarak, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde düzenlenen 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldık. Cumhurbaşkanımızın söylevlerini ilgiyle dinledik. Partimizin 22 yıl önceki kuruluşunu coşkuyla selamlıyor; partimizin her kademesinde görev yapmış, Sayın Genel Başkanımızın liderliğine sadık kalarak bu kutlu davanın bir parçası olmuş tüm arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.