Kahramanmaraş'ta belediyeden kurban satış noktasında her gün sıcak çorba ikramı!

Dulkadiroğlu Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi geçici kurban satış noktasında satıcılara ve vatandaşlara her gün çorba ikramında bulunarak bayramın manevi havasını paylaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2024 14:18
Kahramanmaraş'ta belediyeden kurban satış noktasında her gün sıcak çorba ikramı!

Kurban Bayramı öncesinde Dulkadiroğlu Belediyesi, geçici kurban satış noktasında satıcılara ve vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, bu ikramın bayramın birinci gününe kadar her gün süreceğini açıkladı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, geçici kurban satış noktasında gerekli altyapı çalışmalarını tamamlayarak hizmete başladı. Kurban satıcıları ve vatandaşlar için özenle hazırlanan ikramlar, satış noktasında her gün sunulacak.

img-9861-copy.jpg

Belediye Başkanı Mehmet Akpınar, kurban ibadetinin en güzel şekilde yerine getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, "Belediyemiz, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Kurban satış noktasında, satıcılarımızın ve vatandaşlarımızın rahat bir ortamda alışveriş yapabilmeleri için tüm önlemleri aldık. Bayram gününe kadar her sabah çorba ikramında bulunacağız. Amacımız, satıcılarımızın ve vatandaşlarımızın güne sıcak bir başlangıç yapmalarını sağlamak ve bayramın manevi havasını hep birlikte paylaşmaktır. Tüm halkımızın Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum," ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi

İlgili Haberler
İmtiyaz sahibi
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.