Kahramanmaraş Kırsalında Ulaşım Devrimi Yollar Sıcak Asfaltla Yenileniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde ve kırsal mahallelerde de ulaşımı daha iyi hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 15:17
Kahramanmaraş Kırsalında Ulaşım Devrimi Yollar Sıcak Asfaltla Yenileniyor

2023 Ulaşım Yatırımları kapsamında, Afşin'den Elbistan'ın Izgın Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan arterin 1 kilometrelik kısmında sıcak asfalt yenileme çalışmaları başlatıldı.

KIRSAL YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin en işlek arterlerinde yaptığı asfalt yenileme çalışmalarını ilçeler ve kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Bu kapsamda Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen bir çalışma, Afşin'den Elbistan'ın Izgın Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan yolun 1 kilometrelik kısmını kapsıyor. Yolun deformasyonu nedeniyle oluşan sorunlar ve trafik akışındaki aksamaları gidermek amacıyla sıcak asfaltla kaplanıyor.

kahramanmaras-kirsalinda-ulasim-devrimi-yollar-sicak-asfaltla-yenileniyor.jpg

ULAŞIM STANDARTLARININ YÜKSELTİLMESİ HEDEFLENİYOR

Proje tamamlandığında, Izgın Mahallesi'ne giden yolun standardı artırılarak mahalle sakinlerinin daha rahat ve güvenli bir ulaşım deneyimi yaşaması amaçlanıyor. Çalışmaların hızla tamamlanmasıyla birlikte mahallenin ulaşım sorunları büyük ölçüde çözüme kavuşacak.

İLÇELER VE KIRSAL MAHALLELER İÇİN ULAŞIM İYİLEŞTİRME PLANI

Kuzey İlçeleri Dairesi Başkanlığı'nın yaptığı açıklamada, ilçeler ve kırsal mahallelerde ulaşımın iyileştirilmesi amacıyla bir dizi asfalt çalışmasının plan dahilinde devam ettiği vurgulandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların günlük yaşamlarını daha kolay ve konforlu hale getirebilmek için bu tür altyapı çalışmalarına öncelik vermeye devam ediyor.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.