Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'ten Anlamlı Sözler

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü vesilesiyle mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ağustos 2023 15:35
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'ten Anlamlı Sözler

Türk milletinin zaferlerine vurgu yaparak, vatan sevgisinin ve koruma kararlılığının önemini dile getirdi.

AĞUSTOS AYI: ZAFERLERİN AYI

Başkan Mahçiçek mesajında, Ağustos ayının Türk milleti için zaferlerin ayı olarak önemli bir anlam taşıdığını belirtti. 30 Ağustos Zaferi'nin, Anadolu'nun ebediyen Türk yurdu olarak kalacağının tüm dünyaya ilanı olduğunu ve Türk milletinin vatanını koruma konusundaki kararlılığının simgesi olduğunu vurguladı.

ZAFERLERİMİZ DAİM OLSUN

Başkan Mahçiçek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelenin kahramanlarını rahmet ve minnetle anarak, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin zorluklara rağmen kazandığı 30 Ağustos Zaferi'nin 101. yıl dönümünü gurur ve mutlulukla kutladığını dile getirdi. Zaferin, milletin eşsiz mücadelesinin, tarih sahnesine yeniden çıkışının ve bağımsızlık azminin bir ifadesi olduğunu vurguladı.

baskan-mahcicekten-30-agustos-mesaji-turk-milletinin-zaferleri-kutlu-ve-daim-olsun.jpg

AZİZ VATANIMIZIN KORUYUCUSU

Başkan Mahçiçek, kahraman milletin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, bugün de vatanı, milleti, milli ve manevi değerleri koruma görevini kararlılıkla sürdürdüğünü vurguladı. Türk milletinin göğüs kabartan geçmişi ve ecdadından aldığı ilhamla vatanı korumaya devam edeceğini belirten Başkan Mahçiçek, zaferlerin daim olması temennisinde bulundu.

ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ

Başkan Mahçiçek, mesajını Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitleri rahmet, minnet ve şükranla anarak tamamladı. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve halkın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladığını belirtti ve tüm vatandaşlara sevgi ve selamlarını iletti.

İlgili Haberler

KAYNAK: Haber Merkezi

Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.